Tervetuloa Rukantokalle!

Miksi olisi hyvä käydä meillä?

Tarjoaako yritys henkilökunnalle kurssiviikonloppua tai kurssiviikkoa vapaanajanviettoon tai oletteko lapsiperhe joka nauttii ulkoilusta ja haluatte hiihtomäet ja muut järjestelyt lähelle? Vai haluatteko nauttia juhannusauringosta, luonnosta, hiljaisuudesta ja rauhasta? Arvostatteko mukavuutta loman aikana ja läheisyyttä huoltopisteisiin? Siinä tapauksessa meillä on paikka teille! Täältä löytyy kaikille jotakin ympäri vuoden.

Kuusamon lentokentältä on noin 20 km meidän mökille. Mökki sijaitsee n. 300 m Rukan laskettelurinteiltä. Hiihtobussit ajavat mökin kautta kerran tunnissa ja kuljetus sisältyy laskettelulipun hintaan. Skootteriväylä ja maastohiihtoladut kulkevat mökin vierestä. Ravintola ja muita palvelupisteitä löytyy muutaman sadan metrin päästä. Kalastusoikeudet on ja uimarantaan on vain 4 km.

utifran2Mökki, joka on osa paritalosta, sijaitsee rauhallisella paikalla kauniissa luonnossa ja mökiltä on hyvät näkymät laskettelurinteisiin ja kauniille Rukan alueelle. Mökki on rakennettu v. 2005 ympäri vuoden asuttavaksi.

Mökki (1½ kerroksinen) on 84 m2 jonka alakerrassa on kaksi makuuhuonetta parivuoteineen sekä tupakeittiö yhdistettynä olohuoneeseen. Lisäksi on kylpyhuone, sauna ja n. 2,5 m2 kuivaushuone, jossa 2,5 kW:n lämpöpuhallin kuivattaa 8-10 henkilön vaatteet yhden yön aikana. Keittiö on varustettu tiskikoneella, liedellä ja uunilla, jääkaapilla ja pakastimella sekä mikroaaltouunilla. Pölynimurikin löytyy. Tulikiviliesi luo tunnelmaa ja antaa lämpöä. Mökki lämmitetään sähköisellä lattialämmityksellä. Parvella (19 m2) on kaksi erillistä osastoa, jossa yhteensä neljä vuodetta. Lapsiportit löytyvät sekä ylhäältä että alhaalta. Mökistä löytyy tarvittaessa pinnasänky ja kaksi lisävuodetta. Molemmin puolin mökkiä on katolliset terassit. Kaasugrillikin löytyy. Mökillä on myös varasto hiihtovarusteita varten.

tvrum
tvrum
vardagsrum
bastu
balkong
loft

Kauden kiireisenä aikana mökki vuokrataan viikoittain. Sunnuntai on vaihtopäivä. Tupakointi sisällä on kielletty allergikot huomioonottaen. Samasta syystä eläimet eivät myöskään ole sallittuja.

Te voitte varata mökin varauskalenterin kautta

Tervetuloa!